Dantech B.V. maakt ook RVS karren en wagens. Deze maken we op maat voor diverse opdrachtgevers met diverse doeleinden en wensen. Zoals het draagvermogen, afmetingen of bestuurbaarheid. Bij ons is bijna alles mogelijk.

Met onze engineers kunnen we de kar volledig laten voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hieronder staan enkele voorbeelden die we in het verleden hebben gemaakt, maar we streven altijd naar innovatie, dus staan klaar om voor jou aan de slag te gaan.

RVS transportkarren en wagens voor:

  • Horeca
  • Fabriekshallen
  • Magazijnen
  • Winkels
  • Etc.

RVS karren en wagens op maat

Mocht je een RVS kar op maat willen laten maken dan ben je bij Dantech B.V. aan het juiste adres. Van een transportkar met luchtbanden tot een met zwenkwielen met rem. We horen graag je wensen en eisen en kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Kan niet, bestaat niet zeggen wij altijd. 

Diverse toepassingen

RVS karren en wagens kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Denk aan een serveerwagen, een transportkar voor tafels en stoelen of een transportwagen voor de vissport. We beschikken over een eigen werkplaats waar we de perfecte wagen voor jou kunnen maken. Hieronder staan enkele foto’s van karren die we in het verleden al maakte. 

Op zoek naar een transportkar?

Of op zoek naar diverse RVS oplossingen op maat? Neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee en streven naar innovatieve oplossingen die aan jouw wensen voldoen.