Diensten

We leveren diverse diensten waarbij ontzorgen van onze opdrachtgevers centraal staat. Dit doen we door met een verantwoordelijke houding op een flexibele en betrokken manier samen te werken. Hieronder zie je wat we mogelijk voor jou kunnen betekenen, maar neem vooral contact met ons op, want wij gaan verder waar anderen ophouden!

Engineering

Dantech beschikt over een volledig eigen engineerafdeling. Dit stelt ons in staat om aan alle mogelijke wensen van onze opdrachtgevers te voldoen, van machinebouw tot conceptontwikkeling. Wij houden van een uitdaging, dus bij ons is niks te gek! Kan niet, bestaat daarom niet.

Meer informatie

Metaalbewerking

Door onze jarenlange ervaring én interne kennis kunnen wij alle mogelijke metaalbewerkingen in eigen beheer uitvoeren. Wij verwerken diverse profielen, van koker tot buis, maar ook plaatmaterialen in alle soorten en maten. Daarnaast kunnen wij in eigen beheer alle soorten materialen lassen.

Meer informatie

Machinebouw

Dantech is een klein maar daadkrachtig bedrijf in de markt voor constructiewerkzaamheden en machinebouw. Bij ons is alles mogelijk, van nieuwbouw tot aan onderhoud. Dantech heeft het hele proces in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én de kosten laag houden.

Meer informatie

Snijtechnieken

In onze werkplaats beschikken wij over een gloednieuwe CNC plasma snijbank, hiermee kunnen wij alle soorten materialen snijden. Voor spoedig én goed snijwerk ben je bij Dantech aan het goede adres! 

Meer informatie

Leidingwerk

Dantech is gespecialiseerd in het monteren van leidingwerk voor verschillende toepassingen. Denk aan leidingen voor water, stoom, perslucht en rioolafvoer. Bij elk project denkt Dantech altijd mee met de opdrachtgever zodat we samen tot de beste oplossing komen. 

Meer informatie

 

Contact

Naast deze diensten proberen we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. We streven altijd naar innovatieve oplossingen zodat die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Bij ons is ALLES mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!

Meer informatie