Dantech snijtechnieken en graveren

Dantech beschikt over een eigen afdeling die gespecialiseerd is in snijtechnieken en graveren. In onze werkplaats beschikken wij over een gloednieuwe CNC plasma snijbank, met een bereik van 3 x 1,5 meter (3000 x 1500 mm). Hiermee kunnen wij alle soorten materialen snijden. Denk hierbij aan koper, messing, brons, RVS, aluminium, non-ferro en alle staalsoorten. Veel materiaalsoorten hebben wij op voorraad, waardoor wij veel opdrachten snel kunnen opleveren. Voor spoedig én goed snijwerk ben je bij Dantech aan het goede adres! Dus neem vooral contact met ons op.
Snijtechnieken - Lasersnijden

Lasersnijden

Lasersnijden is een snelle en nauwkeurige manier om materiaal te snijden (zoals RVS, aluminium & staal). RVS en staal kunnen we snijden tot een dikte van 25mm. Staal tot 20mm. Zit je met een snijklus? Neem vooral contact met ons op!

20211129171411_IMG_0981

Plasma snijden

Het voordeel van plasmasnijden is dat het efficiënt is. Het gaat bijvoorbeeld een stuk sneller als autogeen snijden. Voor plasma snijden zijn gas en elektriciteit nodig. Zit je met een spoedklus? Dan staan wij voor je klaar!

RVS graveren

Graveren

Onze snijbank beschikt over een CNC gestuurde graveerkop, waarmee wij veel soorten materialen van teksten en/of logo’s kunnen voorzien. Beelden hiervan zijn op onze facebook te vinden. Ook bij spoed staat Dantech voor jou klaar. Dankzij onze flexibele bedrijfsvoering kunnen wij snel schakelen en opdrachten vaak binnen één dag opleveren. Voor een spoedklus moet je daarom bij ons zijn, dus neem vooral contact met ons op!