Leidingwerk

Leidingwerk bij Dantech B.V.

Leidingwerk is een breed begrip, dit kan gaan van (Geberit) mapress tot RVS leidingwerk. We zijn gespecialiseerd in het monteren, aanleggen en installeren van leidingwerk voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan water, stoom, perslucht of een rioolafvoer.

Mapress leidingwerk

Mapress leidingwerk

Mapress leidingwerk is een innovatieve techniek waardoor GEEN laswerk benodigd is. Het maakt daarvoor in de plaats gebruik van een hydraulische mapress perstang waarmee buizen met elkaar worden verbonden. Dit beperkt de kosten. Daarnaast zorgt dit voor een snellere productie. Mapress is te gebruiken voor alle soorten installaties. Voorbeelden hiervan zijn snelkoppelingen, schroefdraadverbindingen en lasverbindingen. Dantech maakt gebruik van knelkoppelstukken van VSH, Noxpress én Mapress. Onze persmaten variëren van 12 mm t/m 108 mm.

LeidingenLassen

Leidingen met laswerk

Leidingwerk met lasverbindingen is uiteraard ook mogelijk bij Dantech. Onze gecertificeerde lassers zijn ervaren met zowel TIG als MIG/MAG lassen. Wij kunnen een compleet nieuw leidingwerk aanleggen of een bestaand netwerk aanpassen, vervangen en/of uitbreiden.

20211119120813_IMG_0887

Montage

Wij bieden de mogelijkheid om complete werkplaatscontainers bij onze opdrachtgevers neer te zetten. Hiermee kunnen wij op locatie snel en professioneel te werk gaan. Daarnaast ontlasten we op deze manier de technische dienst, zodat we de productie van onze opdrachtgevers minimale hinder ondervindt van de werkzaamheden. Daarnaast hebben we goed contact met onze leverancier, waardoor we snel kunnen leveren. Bij spoed kunnen we daardoor snel ter plaatse zijn.

Leidingwerk wegwerken

Leidingen wegwerken

Voor het verwerken of wegwerken van leidingen en kabels kloppen opdrachtgevers regelmatig bij ons aan, omdat we diverse oplossingen kunnen leveren. De leidingbrug zoals hieronder kan een oplossing zijn, maar een leiding- of kabelgoot kan ook een oplossing zijn. Zoals op de foto hiernaast te zien is, gaat het om een dichte kabelgoot, zodat er geen vuil of vocht bij de kabels kan komen.

Leidingbrug

Leidingbrug op maat

Ook voor een op maat gemaakte leidingbrug ben je bij Dantech B.V. aan het juiste adres. Een leidingbrug kan van pas komen op plekken waar een kabel of leiding over een drukke locatie loopt, of op plekken waar de vloer zoveel mogelijk vrij moet zijn van obstakels, zoals in de voedselverwerkende industrie. Deze leidingbrug is een voorbeeld van de totaaloplossing die we voor onze opdrachtgevers proberen te leveren.

Leidingwerk voor jouw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op!