Leidingwerk met mapress of laswerk

Dantech is gespecialiseerd in het monteren van leidingwerk voor verschillende toepassingen. Denk aan leidingen voor water, stoom, perslucht en rioolafvoer. Voor het monteren en verbinden van de leidingen maken wij gebruik van zowel mapress als conventioneel laswerk. Bij elk project denkt Dantech altijd mee met de klant om samen tot de beste oplossing te komen. Ons streven is altijd om zo snel mogelijk te leveren en onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Mapress leidingwerk

Mapress leidingwerk is een innovatieve techniek waardoor GEEN laswerk benodigd is. Mapress maakt daarvoor in de plaats gebruik van een hydraulische klemtang waarmee buizen met elkaar worden verbonden. Dit is kostenefficiënt én zorgt voor een sneller productieproces. Mapress is te gebruiken voor alle soorten installaties, zoals snelkoppelingen, schroefdraadverbindingen en lasverbindingen. Dantech maakt gebruik van knelkoppelstukken van VSH, Noxpress én Mapress. Onze persmaten variëren van 12 mm t/m 108 mm.

Leidingen met laswerk

Conventioneel leidingwerk met lasverbindingen is uiteraard ook mogelijk bij Dantech. Wij kunnen een compleet nieuw leidingwerk aanleggen of een bestaand netwerk aanpassen en/of uitbreiden. Dantech werkt hierbij enkel met gecertificeerde lassers. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om complete werkplaatscontainers bij onze opdrachtgevers op te zetten. Hiermee kunnen wij op locatie snel en professioneel te werk gaan. Ook wordt op deze manier de technische dienst ontlast, zodat onze klanten minimale hinder ondervinden van de werkzaamheden.