Over ons

Over ons - logo

Over ons

Wij zijn toeleverancier voor machines en onderdelen in zowel de voedselverwerkende industrie als de non-food sector. Dantech B.V. werd opgericht in 2010 en levert sindsdien maatwerk voor unieke opdrachten van zeer diverse opdrachtgevers.

Ons pand

Hoe het begon

Op 25 oktober 2010 richtte Wijnand Daniels Dantech B.V. op. In deze 11 jaar hebben we veel gemaakt en is er veel gebeurd. Dantech B.V. begon thuis in de schuur, daarna naar de smederij in Oosterhout, vervolgens naar 2 hallen in Slijk-Ewijk en nu met een eigen pand in Elst (omgeving Arnhem Nijmegen). We geloven in een samenwerking waarin we door middel van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en een flexibele houding het onmogelijke voor de opdrachtgever mogelijk kunnen maken.

RVS kar Footer

Onze opdrachten

De opdrachten die wij uitvoeren kunnen gaan van machinebouw en onderhoud tot engineering. We leveren innovatieve projecten. Het gaat bij ons dus niet alleen om uitvoeren, maar ook om ontwikkelen. Dit alles doen we, omdat wij van Dantech B.V. het vak leuk vinden en mooie dingen willen maken.

Hoe? Door met een verantwoordelijke houding op een flexibele en betrokken manier samen te werken.

Hart van Nederland

Dantech B.V. in het nieuws

Bij Dantech B.V. zetten we ons in voor de jeugd in de techniek. De jeugd heeft tenslotte de toekomst vinden wij. Dinand Janssen, zoon van onze boekhoudster, leerde op jonge leeftijd bij ons lassen. Dinand begon bij ons met opruimen in de werkplaats, op zijn elfde leerde hij lassen. Hij haalde op 14-jarige leeftijd zijn TIG-lasdiploma op niveau 2. Niveau 1 sloeg hij over. Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) had dit nog nooit eerder meegemaakt. Om deze reden kwam Hart Van Nederland langs om een artikel te maken over onze Dinand.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!