Spider Compact Crane

De Unic Crane

Dantech B.V. beschikt over de Spider Compact Crane. Deze kraan wordt intern beheerd en is ontworpen om ingezet te worden voor hijswerkzaamheden tussen productielijnen en in krappe ruimtes. Met een indrukwekkend maximaal hijsvermogen van 3 ton biedt de Spider Compact kraan een flexibele en efficiënte oplossing voor tal van hijstoepassingen.

Ontwerp

De Spider Compact Crane is een technologisch geavanceerd hijsinstrument dat uitblinkt in veel aspecten, beginnend met zijn compacte ontwerp. Dankzij zijn slanke en ruimtebesparende constructie kan deze kraan eenvoudig manoeuvreren en opereren in beperkte ruimtes. Dit maakt het ideaal voor gebruik in fabrieken, werkplaatsen en andere omgevingen waar ruimte schaars is.

Hijsvermogen

Een van de meest kenmerken van de Spider Compact Crane is zijn indrukwekkende hijsvermogen van 3 ton. Dit maakt het mogelijk om zware lasten veilig en nauwkeurig te tillen en te verplaatsen, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor verschillende industriële toepassingen. Of het nu gaat om het verplaatsen van machines, laden en lossen van materialen of het monteren van grote componenten, deze kraan kan de klus klaren met gemak.

Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop bij Dantech B.V. en de Spider Compact Crane is geen uitzondering. Deze kraan is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals noodstopsystemen, overbelastingsbeveiliging en uitgebreide controlesystemen om ervoor te zorgen dat elke hijstaak veilig wordt uitgevoerd.

Zit je met een hijsklus?

Wij van Dantech B.V. helpen je graag verder! Of het nu gaat om het verplaatsen van machines, laden en lossen of het monteren van grote componenten. Dantech B.V. kan het veilig en snel uitvoeren.

Zit je met een hijsklus?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!