Specialist in machinebouw en constructiewerk

Van revisies tot nieuwbouw!

Ook op het gebied van machinebouw proberen we onze opdrachtgevers optimaal te ontzorgen!

Machinebouw bij Dantech B.V.

Dantech is een klein maar daadkrachtig bedrijf in de markt voor constructiewerkzaamheden en machinebouw. Bij ons is alles mogelijk, van nieuwbouw tot aan onderhoud. Wij richten ons voornamelijk op de voedingsmiddelenindustrie, maar onze klanten bevinden zich ook in de non-food sector. Dantech heeft het hele proces in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én de kosten laag houden. Machinebouw bij Dantech biedt: Vakmanschap en veiligheid Een snelle oplevering Informele en daadkrachtige communicatie Volledig ontzorgen van onze klanten Ontwerpen voor alle doeleinden

Machinebouw bij Dantech B.V. biedt:

Tekening

Nieuw ontwerp

Een nieuwe machine nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Dantech is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk machinebouw voor alle doeleinden. Wij leveren uniek ontworpen constructies die in overleg met de opdrachtgever voldoen aan alle eisen. We streven naar een mooi en goed werkend eindproduct, maar hebben ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Benieuwd naar wat we in het verleden al maakte? Kijk eens bij de inspiratie. Onderhoud van (nieuwe) machines is voor Dantech ook geen enkel probleem. Kan niet, bestaat niet! Dantech levert regelmatig machines voor de voedselverwerkende- en farmaceutische industrie. Onze lasverbindingen en koppelstukken zijn daarom standaard sanitair afgelast.

IMG_0184

Onderhoud & revisie

Dantech heeft een uitstekende staat van dienst in het onderhouden en reviseren van bestaande machines en constructies. Wij staan bekend om het uitvoeren van snel en goed onderhoud en onze vlotte en laagdrempelige communicatie. Of het nu gaat om onderhoud op locatie of in onze eigen ingerichte werkplaats, bij ons is alles mogelijk. Ook voor revisies draaien wij onze hand niet om. Wij denken altijd mee met de opdrachtgever met het streven de machine beter te laten draaien dan voorheen. Daarnaast dragen wij, wanneer gewenst, aanpassingen aan om het productieproces verder te verbeteren.

Onderhoud & Revisie

Ombouwen & modificaties

Opdrachtgevers komen regelmatig bij ons aan voor het verbeteren, vervangen en/of ombouwen van huidige machines en productieprocessen, zoals bij de RVS trogschroef het geval was. Samen met de opdrachtgever bedenken onze monteurs welke aanpassingen hiervoor nodig zijn. De gewenste aanpassingen kunnen dan door onze eigen engineersafdeling worden uitgedacht en ontworpen.
Ook voor het (volledig) ombouwen van bestaande machines zijn wij de juiste kandidaat. Dit kan zijn omdat een machine een andere bewerking moet gaan uitvoeren of bijvoorbeeld aan nieuwe veiligheidseisen moet voldoen. Wij denken dan graag met u mee en streven altijd naar het beste resultaat.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Bij Dantech is alles mogelijk. Alle soorten machines kunnen wij (om)bouwen, onderhouden of volledig nieuw ontwerpen. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen!