Specialist in machinebouw en constructiewerk

Dantech is een klein maar daadkrachtig bedrijf en een bepalende speler in de markt voor constructiewerkzaamheden en machinebouw. Bij ons is alles mogelijk, variërend van nieuwbouw tot aan onderhoud. Wij richten ons voornamelijk op de voedselverwerkingsindustrie, maar onze klanten bevinden zich ook in de non-food sector. Dantech heeft het gehele proces van machinebouw en constructiewerk in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én de kosten laag houden.

Machinebouw bij Dantech biedt:

  • Vakmanschap en veiligheid
  • Een snelle oplevering
  • Informele en daadkrachtige communicatie
  • Volledig ontzorgen van onze klanten
  • Ontwerpen voor alle doeleinden

Nieuw ontwerp

Een nieuwe machine nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Dantech is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk machinebouw voor alle doeleinden. Wij leveren uniek ontworpen constructies die geheel in overleg met de klant voldoen aan alle eisen. Ons streven is altijd een mooi en goed werkend eindproduct, maar hebben ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Onderhoud van (nieuwe) machines is voor Dantech ook geen enkel probleem. Kan niet, bestaat niet!

Dantech levert regelmatig machines voor de voedselverwerkende- en farmaceutische industrie. Onze lasverbindingen en koppelstukken zijn daarom standaard sanitair afgelast.

Onderhoud & Revisie

Dantech heeft een uitstekende staat van dienst in het onderhouden en reviseren van bestaande machines en constructies. Wij staan bekend om het uitvoeren van snel en goed onderhoud en onze vlotte en laagdrempelige communicatie. Of het nu gaat om onderhoud op locatie of in onze eigen ingerichte werkplaats, bij ons is alles mogelijk. Ook voor complete revisies draaien wij onze hand niet om. Wij denken altijd graag mee met de klant met het streven de machine beter te laten draaien dan voorheen. Daarnaast dragen wij wanneer gewenst modificaties aan om het productieproces verder te verbeteren.

Ombouwen & Modificaties

Klanten komen geregeld bij ons aan voor het verbeteren en/of ombouwen van huidige machines en productieprocessen. Samen met de opdrachtgever bedenken onze monteurs welke modificaties hiervoor nodig zijn. De gewenste modificaties kunnen dan door onze eigen engineersafdeling worden uitgedacht en ontworpen. Ook voor het (volledig) ombouwen van bestaande machines is Dantech de juiste kandidaat. Dit kan zijn omdat een machine een andere bewerking moet gaan uitvoeren of bijvoorbeeld aan nieuwe veiligheidseisen moet voldoen. Wij denken dan graag met de klant mee en streven altijd naar een optimaal resultaat.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Bij Dantech is alles mogelijk. Alle soorten machines kunnen wij (om)bouwen, onderhouden of volledig nieuw ontwerpen. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen!