Machinebouw

Machinebouw bij Dantech B.V.

Dantech is een klein maar daadkrachtig bedrijf in de markt voor constructiewerkzaamheden en machinebouw. Bij ons is alles mogelijk, van nieuwbouw tot aan onderhoud. Wij richten ons voornamelijk op de voedingsmiddelenindustrie, maar onze klanten bevinden zich ook in de non-food sector. Dantech heeft het hele proces in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én de kosten laag houden.

Machinebouw bij Dantech B.V. biedt:

Tekening

Nieuw ontwerp

Een nieuwe machine nodig voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Dantech is gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk machinebouw voor alle doeleinden. Wij leveren uniek ontworpen constructies die in overleg met de opdrachtgever voldoen aan alle eisen. We streven naar een mooi en goed werkend eindproduct, maar hebben ook veiligheid hoog in het vaandel staan. Benieuwd naar wat we in het verleden al maakte? Kijk eens bij de inspiratie. Onderhoud van (nieuwe) machines is voor Dantech ook geen enkel probleem. Kan niet, bestaat niet! Dantech levert regelmatig machines voor de voedselverwerkende- en farmaceutische industrie. Onze lasverbindingen en koppelstukken zijn daarom standaard sanitair afgelast.

IMG_0184

Onderhoud & revisie

Dantech heeft een uitstekende staat van dienst in het onderhouden en reviseren van bestaande machines en constructies. Wij staan bekend om het uitvoeren van snel en goed onderhoud en onze vlotte en laagdrempelige communicatie. Of het nu gaat om onderhoud op locatie of in onze eigen ingerichte werkplaats, bij ons is alles mogelijk. Ook voor revisies draaien wij onze hand niet om. Wij denken altijd mee met de opdrachtgever met het streven de machine beter te laten draaien dan voorheen. Daarnaast dragen wij, wanneer gewenst, aanpassingen aan om het productieproces verder te verbeteren.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen beteken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!