Concept engineering en ontwerp

Dantech beschikt over een volledig eigen engineerafdeling. Dit stelt ons in staat om aan alle mogelijke wensen van onze klanten te voldoen. Van conceptontwikkeling voor machinebouw tot aan het ontwerpen van industriële constructies en leidingwerk, bij Dantech kan het. Wij houden daarnaast van een uitdaging, dus bij ons is niks te gek!

Nieuw ontwerp machinebouw

Onze engineersafdeling biedt grote voordelen voor onze klanten. Omdat wij onze machines volledig zelf ontwerpen, kunnen wij van begin af aan rekening houden met het onderhoudsgemak. Hiermee voorkomen wij dat storingen en onderhoud veel tijd in beslag nemen. Ook streven wij er altijd naar om onderdelen zoveel mogelijk te standaardiseren. Hierdoor hoeven wij weinig unieke onderdelen op voorraad te houden, wat de kosten enorm drukt. Machinebouw bij Dantech bespaart dus in tijd én kosten!

Uitwerking innovaties

Voor het uitwerken van innovaties houdt Dantech vast aan de slogan; “makkelijk denken is het moeilijkst”. Te vaak wordt over innovaties of aanpassingen té moeilijk nagedacht. Dit zorgt voor onnodige kosten en complexe bouwwerken die vaak te voorkomen zijn. Bij Dantech ligt de kracht in eenvoud. Wij gaan voor snel en effectief, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Op deze pilaren is ook onze engineersafdeling ingericht.

Concept ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van nieuwe concepten streeft Dantech altijd naar eenvoud. Bedrijven komen bij ons omdat wij daadkrachtig zijn en resultaatgericht te werk gaan. Wij nemen samen met de klant direct de wensen van de nieuwe machine of constructie door. Ook functionaliteit, tijdsbestek en budget worden uiteraard besproken. Vervolgens kan onze engineersafdeling aan de slag en krijgen onze klanten precies wat ze zoeken. Jouw visie telt bij Dantech!

Projecten

Dantech heeft in de loop der jaren uiteenlopende projecten opgeleverd, tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. Onze projecten variëren van een op maat gemaakt veiligheidshek of een compleet nieuwe machine. Dankzij onze engineersafdeling en vakmanschap is alles mogelijk. Daarnaast bieden wij op verschillende vlakken ondersteuning, zodat wij onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen.

Dantech heeft de mogelijkheid om compleet ingerichte werkplaatscontainers bij opdrachtgevers te plaatsen. Hiermee ontlasten wij de technische dienst. Daarnaast levert werken op locatie veel tijdswinst op en bespoedigt het de communicatie.

Turn-Key projecten

Wij nemen onze klanten graag mee in het gehele proces, dus van conceptontwikkeling tot aan nazorg. Dit doen wij door middel van onze Turn-Key projecten. Hierbij nemen wij het project volledig in eigen beheer. Dat betekent dat een innovatief concept door ons vanaf het begin wordt uitgedacht, ontworpen, ontwikkeld én geplaatst. Wij voeren het project volledig in eigen beheer uit, waardoor wij sneller kunnen leveren dan wie dan ook!

Wil jij onze engineersafdeling aan het werk zetten?

De ontwerpers van Dantech zitten klaar om jouw machine of constructie te realiseren!