Engineering

Engineering bij Dantech B.V.

Van conceptontwikkeling voor machinebouw tot aan het ontwerpen van industriële constructies en leidingwerk, bij Dantech kan het. 

Omkasting ombouwen

Engineering machinebouw

Onze engineersafdeling biedt grote voordelen voor onze opdrachtgevers. Omdat wij onze machines volledig zelf ontwerpen, kunnen we van begin af aan rekening houden met het onderhoudsgemak. Hiermee voorkomen wij dat storingen en onderhoud veel tijd in beslag nemen, bij engineering denken we dus altijd mee met de opdrachtgever. Ook streven wij er altijd naar om onderdelen zoveel mogelijk te standaardiseren. Hierdoor hoeven wij weinig unieke onderdelen op voorraad te houden, waarmee we de kosten laag houden. Machinebouw bij ons bespaart dus in tijd én kosten!

Trogschroef

Conceptontwikkeling

Bij het ontwikkelen van nieuwe concepten streeft Dantech altijd naar eenvoud. Bedrijven komen bij ons omdat wij daadkrachtig zijn en resultaatgericht te werk gaan. Wij nemen samen met de opdrachtgever de wensen van de nieuwe machine of constructie door. Ook functionaliteit, tijdsbestek en budget worden uiteraard besproken. Vervolgens kan onze engineersafdeling aan de slag en krijgen onze opdrachtgevers precies wat ze zoeken. Jouw visie telt bij Dantech!

WhatsApp Image 2022-04-08 at 3.52.59 PM (2)

Uitwerken innovaties

Voor het uitwerken van innovaties houdt Dantech vast aan de slogan; “makkelijk denken is het moeilijkst”. Te vaak wordt over innovaties of aanpassingen té moeilijk nagedacht. Dit zorgt voor onnodige kosten en complexe bouwwerken die vaak te voorkomen zijn. Bij Dantech ligt de kracht in eenvoud. Wij gaan voor snel en effectief, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Op deze pilaren is ook onze engineersafdeling ingericht.

Contact

Conceptontwikkeling tot nazorg

Wij nemen onze opdrachtgevers graag mee in het gehele proces, dus van conceptontwikkeling tot aan nazorg. Dit doen wij door middel van onze Turn-Key projecten. Hierbij nemen wij het project volledig in eigen beheer. Dat betekent dat een concept door ons vanaf het begin wordt uitgedacht, ontworpen, ontwikkeld én geplaatst. Wij voeren het project volledig in eigen beheer uit, waardoor wij sneller kunnen leveren dan wie dan ook!

Prefab machinebouw

Projecten

Dantech heeft in de loop der jaren uiteenlopende projecten opgeleverd, tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. Onze projecten variëren van een op maat gemaakt veiligheidshek of een compleet nieuwe machine. Dankzij onze engineersafdeling en vakmanschap is alles mogelijk. Daarnaast bieden wij op verschillende vlakken ondersteuning, zodat wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen.

Wil jij onze engineersafdeling aan het werk zetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!