Bordessen en trappen

Bordessen en trappen bij Dantech B.V.

We komen bij je langs om de situatie te bekijken en in te meten. Onze engineers tekenen het vervolgens uit, waarna we deze tekening voor akkoord opsturen. Wanneer de opdrachtgever tevreden is, werken onze mensen in de werkplaats het uit en komen het op locatie plaatsen, zodat het naadloos afgewerkt kan worden. Dat betekent dat een innovatief concept door ons vanaf het begin wordt uitgedacht, ontworpen, ontwikkeld én geplaatst.

Dantech B.V. biedt de oplossing voor:

Fabriekstrappen

In het verleden maakte we diverse fabriekstrappen. Sommigen naast een bordes, sommigen door de vloer heen. Alle toepassingen zijn mogelijk. Hierbij nemen we altijd de voorschriften van de locatie in acht. Zo maken we in vrijwel alle gevallen gebruik van O2 treden. Deze treden zorgen voor voldoende grip, zijn van RVS en er blijft geen vuil in achter.

Werkbordessen

Wanneer we bij Dantech B.V. praten over op maat maken, hebben we het ook echt over op maat maken. In het verleden maakte we bijvoorbeeld al verrijdbare bordessen. De opdrachtgever wilde namelijk de vloer eronder gemakkelijk kunnen reinigen. Op deze manier voldeed het bordes volledig aan de wensen van de opdrachtgever. Zij blij, wij blij.

Overgang bordes

Met dit bordes is het mogelijk om snel en veilig van de ene kant van de transportbaan naar de andere kant te gaan. Daarnaast is er boven de transportbaan een afschermkap geplaatst zodat er niks in kan vallen wanneer er mensen overheen gaan. Daarnaast is er gebruikgemaakt van een leuning aan beide zeiden om de veiligheid te kunnen garanderen. Tot slot maakte we dit project volledig uit RVS aangezien het in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt wordt.

Op zoek naar bordessen of trappen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!