Reclamebord Gevel

Het project

Voor Franka's Fitness ontwierpen we dit reclamebord wat boven de voordeur van de sportschool is geplaatst. De opdrachtgever werd in het gehele proces betrokken, van idee tot ontwerp en van ontwerp tot realisatie.

Ontwerp

In onze werkplaats in Elst (GLD), maakte we het het reclamebord naar de wens van de opdrachtgever. Om het reclamebord extra stijl en verfijning te geven, hebben we het voorzien van een antracieten laag.

Melkglas

Melkglas, ook wel bekend als matglas of gezuurd glas, is een type glas dat een matte, ondoorzichtige uitstraling heeft. Dit wordt bereikt door het oppervlak van het glas chemisch te behandelen of te etsen, waardoor het licht verstrooid wordt en het glas doorschijnend maar niet transparant wordt. Hierdoor wordt de doorkijk belemmerd, terwijl het licht toch wordt verspreid, waardoor het een zachte en gelijkmatige gloed krijgt.

Verlichting

Onze Melkglas Reclameborden laten subtiel licht door, waardoor je logo, tekst of afbeelding een opvallende uitstraling krijgt. De combinatie van melkglas en LED verlichting maakt het reclamebord een echte eyecatcher. Met een scala aan LED kleurenopties kun je de perfecte stemming creëren die past bij jouw merk. Van ingetogen en elegant tot levendig en dynamisch.

In samenwerking met Plexiglas.nl

Zoals eerder beschreven maakte we gebruik van 'melk glas' geleverd door www.plexiglas.nl, onze vaste leverancier op het gebied van plexiglas & ander kunststof plaatmateriaal.

Alle projectfoto's:

Inspiratie gekregen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!