Op maat gemaakt voor elke toepassing

Vijver overkapping bij Dantech B.V.

Voor een vijver overkapping op maat ben je bij Dantech B.V. aan het juiste adres. Deze overkapping kan uit diverse materialen gemaakt worden, waaronder RVS en in dit geval aluminium. Hieronder lichten we een project uit wat we in het verleden al maakte. Namelijk een aluminium vijver overkapping met net.

Vijver overkapping

Aluminium Vijver overkapping op maat

Voor een overkapping die we in het verleden al maakte doorliepen we het proces waar we bij Dantech B.V. om bekend staan. We gingen bij de opdrachtgever langs om het project in te meten waarna onze engineers ermee aan de slag gingen. Toen de tekening was uitgewerkt, werd dit door de opdrachtgever goedgekeurd waarna in onze werkplaats in Elst de onderdelen werden gemaakt. Vervolgens monteerde onze monteurs de overkapping op locatie.

Vijver overkapping met net

Overkapping met net

In het project wat we eerder uitvoerde ging het om een overkapping met net, maar we werken ook met bijvoorbeeld polycarbonaat. Zoals hierboven al beschreven staat leggen we het concept voor aan onze opdrachtgever, pas bij akkoord gaan wij het maken. Daarnaast proberen we altijd de wensen van onze opdrachtgevers uit te laten komen. Kan niet, bestaat niet.

Vijver overkapping
Vijver overkapping met net

Op zoek naar een vijver overkapping?

Neem vrijblijvend contact met ons op!