Je bekijkt nu Aluminium karren en wagens

Aluminium karren en wagens

Dantech B.V. maakt ook aluminium karren en wagens. Deze maken we op maat voor diverse opdrachtgevers met diverse doeleinden en wensen. Zoals het draagvermogen, afmetingen of bestuurbaarheid. Bij ons is bijna alles mogelijk.

Met onze engineers kunnen we de kar volledig laten voldoen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hieronder staan enkele voorbeelden die we in het verleden hebben gemaakt, maar we streven altijd naar innovatie, dus staan klaar om voor jou aan de slag te gaan.

RVS transportkarren en wagens voor:

  • Horeca
  • Fabriekshallen
  • Magazijnen
  • Winkels
  • Etc.

Aluminium transportkarren

Karren en wagens op maat

Mocht je een RVS kar op maat willen laten maken dan ben je bij Dantech B.V. aan het juiste adres. Van een transportkar met luchtbanden tot een met zwenkwielen met rem. We horen graag je wensen en eisen en kunnen niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Kan niet, bestaat niet zeggen wij altijd.

Aluminium transport kar

Diverse toepassingen

RVS karren en wagens kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Denk aan een serveerwagen, een transportkar voor tafels en stoelen of een transportwagen voor de vissport. We beschikken over een eigen werkplaats waar we de perfecte wagen voor jou kunnen maken.

RVS kar Footer

Op zoek naar maatwerk?

Bij ons is alles mogelijk, van RVS tot aluminium en van zwenkwielen tot bokwielen. Bij het ontwerp houden we altijd rekening met de eisen en de wensen die voor jou van toepassing zijn! Kan niet bestaat niet, dus neem vooral contact met ons op.

Geef een reactie