Maatwerk RVS opvangtanken

We ontwikkelde twee RVS opvangtanken (RVS 316) voor een opdrachtgever in de Botlek. Deze tanken dienen als opslag om verontreinigde dampen uit de lucht op te slaan. Het project is volledig door Dantech uitgedacht, ontwikkeld door onze engineers, uitgevoerd en op maat gebouwd voor de opdrachtgever. Ook het complete leidingwerk (rond 800mm) is door ons in de eigen werkplaats afgewerkt.

RVS opvangtanken op maat

In verschillende industrieën komen er verschillende wensen en eisen kijken bij een RVS opvangtank. We gaan daarom altijd in gesprek met de opdrachtgever om optimale resultaat te behalen. Door onze ervaring in diverse industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, proberen we onze opdrachtgevers optimaal te adviseren. Wanner we met de opdracht aan de slag gaan sturen onze engineers sturen de tekening pas naar de werkplaats als alle eisen, wensen en feedback van de opdrachtgever zijn verwerkt. Op deze manier streven we naar het optimale resultaat voor jou.

Verschillende soorten

Opvangtanken zijn er in verschillende soorten en maten. Dit is ook afhankelijk van wat er in opgeslagen moet worden. In het benoemde project gaat het om verontreinigde dampen, maar een opvangtank kan ook gebruikt worden voor water, bier, melk en andere elementen. Daarnaast is het ook mogelijk om onderdelen of een volledige tank door ons te laten vervangen. Mocht je niet weten of een RVS opvangtank voor jou een uitkomst kan zijn, neem dan gerust contact met ons op en we denken graag met je mee.

Heeft dit project jouw geinspireerd?

Wij denken bij Dantech graag met jou mee met wat we voor jou of het bedrijf kunnen betekenen. Dantech streeft altijd naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de wensen van onze klanten. Of dit nu is voor machinebouw, leiding- en constructiewerk of maatwerk engineering van (nieuwe) concepten, bij ons is ALLES mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!