RVS Trogschroef

Voor één van onze opdrachtgevers maakte we deze roestvrijstalen trogschroef (een transportschroef). De oude trogschroef voldeed niet meer aan de wensen en dus vervingen wij deze.

We kwamen bij de opdrachtgever de situatie inmeten, waarna onze engineer de nieuwe schroef 3D uittekende. Toen de tekening was goedgekeurd gingen onze monteurs ermee aan de slag. Toen de trogschroef af was demonteerde we de oude schroef en plaatste de vernieuwde schroef op locatie. Zo bleef de stilstand (of het ontbreken) van de trogschroef tot het minimum beperkt. Op deze manier kwamen de diverse diensten van Dantech B.V. aan bod. Van metaalbewerking en engineering tot montage op locatie. Op zoek naar een op maat gemaakte RVS trogschroef, of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Gebruik

Deze trogschroeven zijn bovendien zeer geschikt voor het horizontaal verplaatsen van bijvoorbeeld afvalwater, suiker, voedingsmiddelen, korrels en dergelijken.

Voordelen:

  • Weinig onderhoud
  • Makkelijk schoon te houden
  • Gaat lang mee
  • Makkelijk te inspecteren

Heeft dit project jouw geinspireerd?

Wij denken bij Dantech graag met jou mee met wat we voor jou of het bedrijf kunnen betekenen. Dantech streeft altijd naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Of dit nu is voor machinebouw, leiding- en constructiewerk of maatwerk engineering van (nieuwe) concepten, bij ons is ALLES mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!