Modificeren aardappelwasser

Voor het maken of modificeren van een aardappelwasser ben je bij Dantech B.V. aan het juiste adres! Deze aardappelwasser met RVS wastrommel zorgt ervoor dat de aardappelen goed schoongewassen kunnen worden. 

Aardappelwasser

Modificeren aardappelwasser

Dantech wordt regelmatig ingehuurd door opdrachtgevers voor het modificeren van bestaande machines, voornamelijk bij het helpen met grote projecten. Een uiterst succesvol project was daarbij het monteren en assembleren van een aardappelwasser voor de voedselverwerkingsindustrie. Ons doel is daarbij altijd om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen, door onder meer het volledige project op ons te nemen.

Machine modificeren

Machines laten modificeren door Dantech B.V.

In dit geval was het een aardappel wasser, maar we kunnen diverse machines voor onze opdrachtgevers modificeren. Dit kan ervoor zorgen dat de machine bijvoorbeeld langer meegaat of efficiënter wordt. Daarnaast ben je ook voor een nieuwe machine bij ons aan het juiste adres. Als het op machinebouw aankomt hebben we ook al diverse projecten afgerond.

Heeft dit project jouw geïnspireerd?

Wij denken bij Dantech B.V. graag met jou mee met wat we voor jou of het bedrijf kunnen betekenen. Dantech B.V. streeft altijd naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de wensen van onze klanten. Of dit nu is voor machinebouw, leiding- en constructiewerk of maatwerk engineering van (nieuwe) concepten, bij ons is ALLES mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!