RVS trechters op maat

Bij Dantech B.V. hebben we het niet over de standaard RVS trechters die in winkels en online te koop zijn. Bij ons draait het wederom om de speciaal oplossingen. We kunnen RVS trechters in vrijwel alle soorten en maten maken, van groot tot klein en van vierkant tot rond.

RVS trechter groot

RVS trechters groot

Voor een grote RVS trechter kun je bij ons aankloppen. Hierbij draait het voor ons om maatwerk. We staan bekend om onze speciaal oplossingen en dat zie je ook in deze projecten weer terugkomen. Dus mocht je op zoek zijn naar een RVS trechter op maat, of een trechter met specifieke eisen die niet standaard leverbaar is, neem dan vooral contact met ons op.

Vierkant naar rond

Trechter van vierkant naar rond

We hebben voor één van onze opdrachtgevers volledig op maat ontworpen RVS trechters gebouwd. Uniek aan dit ontwerp is dat de trechters verloop hebben van rechthoekig naar rond, wat een uiterst interessante uitdaging was om te ontwikkelen. Hiervoor hebben wij het gehele project uitgetekend in onze eigen engineers afdeling, zodat de trechters aan alle eisen van de opdrachtgever voldoen. Doordat wij het volledige ontwerp- en bouwproces in eigen beheer hebben, konden we daarnaast extreem snel leveren.

 

RVS Trechter

Van ontwerp tot montage

Het is mogelijk om het gehele proces aan Dantech B.V. uit handen te geven. Van inmeten, tot ontwerpen, uitwerken en monteren. Uiteraard nemen we je mee door het proces zodat de oplossing volledig aan jouw wensen voldoet. Op onze Facebook kun je een kijkje achter de schermen nemen.

Op zoek naar RVS trechters?

Wij denken bij Dantech graag met jou mee met wat we voor jou of het bedrijf kunnen betekenen. Dantech streeft altijd naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Of dit nu is voor machinebouw, leiding- en constructiewerk of maatwerk engineering van (nieuwe) concepten, bij ons is ALLES mogelijk. Gaat niet, bestaat niet!